torstai 29. syyskuuta 2011

Kauniita unia!

 Kokeilin vauvapeittojen tekoa. Kiitos kaikille asiaa kommentoineille!

 Ensimmäinen peitto on toiselta puolelta isokukkainen.
(Norsu halusi välttämättä köllöttelemään peitolle. Se on niin mukavuudenhaluinen. Tekijäänsä tullut. )
 Ja toisella puolella on pieniä valkoisia sydämiä. 
Peiton koko on 53x67. Sisällä ohkainen tikkikangas. (Pala vanhaa lasten peittoa.)
Niin, ja peitto on kyllä ihan suora, vaikka ei siltä ainakaan alemmassa kuvassa näytä.
MYYTY!

Toinen peitto on punapohjainen, valkoisilla sydämillä. Sama kangas molemmilla puolilla. Myös tässä on vuorina vanha lasten peitto. Sydämellisen koko on 54x64.

Hinnan keksiminen on aina yhtä vaikeaa. Jos makuupussi maksaa 15€, niin kai peitto on sitten jotain vähän vähemmän, kun on kerran pienempikin. Oisko vaikka 12€? Ois. Päätetty. Peitto maksaa 12€. MYYTY

5 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä nuo peitot! Silmää miellyttää varsinkin tuo kukkakuosi. Tuollaisenhan voisi laittaa lahjaksi naapurin tulevalle vauvalle.

  Tikkailitko kuvia kiinni siihen peittoon? Vai onko päällikangas irti keskeltä?

  Ja 12€ kuulostaa ihan sopivalta hinnalta. Ei näitä sun tuotteita oo liialla hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
 2. Peitto on oikein oivallinen vauvalahja. Eräs äiti sanoi, että pikkupeittoja ei ole koskaan liikaa, sillä ne ovat erityisen suosittuja myös lasten leikeissä.

  Peitot on tikattu vain parin sentin päästä reunoista. "Irralliset" kerrokset ovat lämpimämpiä.

  Tilaapas peitto! Ja jos näistä kumpikaan ei miellytä, Vaatekomeron puolella on paljon lisää värikkäitä kuoseja, joista valita.

  VastaaPoista
 3. Aivan kuin tuo keltasydäminen vilkuttelis tännepäin? Onko sulla kenties kuvia niistä, joita teit viime viikonlopuksi myyntiin? Kuulin juttua, että joku musta-kelta -kuvioinen olisi ollut siellä? Ajattelin, että olisin kiinnostunut siitä.

  Hoo-

  VastaaPoista
 4. Hennis-Hoo: Nämä ovat juurikin ne viikonlopun antimet. Juttu musta-kelta -kuvioisesta on tosiaankin vain juttu. Sellaista ei ollut. (Epäilenpä, että taustalla kummitteli KE12-kangas.)

  Koskapa Werhoutuja ilmoitti ensimmäiseksi kiinnostuksensa ylimpään peittoon, hän on etusijalla. Keltaista sydänkuvioista kangasta on vielä jäljellä ja siitä tulee ehkä toinenkin peitto. Paino sanalla ehkä, koska kangas on paikoitellen kulunut lähes puhki.

  Ps. Myös keltaista paksumpaa Onni(?)-kangasta on tulossa mahdollisesti Vaatekomeroon. Sitä roikkuu verhon verran ulkona narulla. Kankaasta on alustava ehkä-mahdollisesti-varaus.

  VastaaPoista
 5. Keltasydäminen vilkutelkoon Hennistä päin.:)Meillä poijjaalle ei tarvita peittoa, ja koska en tiedä siitä naapurin tulokkaasta vielä, en varaa tuota itselleni.

  VastaaPoista