torstai 28. heinäkuuta 2011

Bambeja vai aaseja?

"Ihana aasi", huokasi äiti, kun näki Bambinoni. Minä sanoin, että ei se ole aasi, vaan ennemminkin kauris tai jokin sellainen. "Mutta eikö aasilla ole pitkät korvat?", kysyi äiti. "Näillähän on.", hän jatkoi. Minä myöntelin.

Bambino ja hänen sininen kaverinsa pääsivät nurmikolle kuvattavaksi. Sinisellä on pitkät jalat ja korvat sekä isot silmät. Silminä on kaksi nappia päällekkäin. Eläin on täytetty vanulla eli se kestää vain hyvin hellävaraisen pesun.
Äiti ihastui tähän siniseen "aasiin" niin paljon, että osti sen itselleen. Eli minun on kirjoitettava tähän MYYTY.


Bambino on kaikin puolin samanlainen kuin sininen "aasikin". Tosin korvat on upotettu saumaan ja ne ovat hyvin takaviistossa. Etujalat ovat jo painuneet syvään viistoon, koska Bambino on päässyt monen lapsen leikkikaveriksi. Lapsista on mukava ottaa Bambinoa kaulasta tiukalla otteella ja juoksuttaa sitä pitkin kotiompelimon lattiaa. Kyllä siinä vahvajalkaisemmankin koivet alkaisivat lenksua.
Epäilen, että kukaan ei halua tätä moneen kertaan leikitettyä Bambinoa ostaa omakseen. Ehkä se saakin toimittaa enemmän mallin virkaa ja viihdyttää vierailevia lapsia. Mutta jos kuitenkin haluat Bambinon itsellesi, laita sähköpostia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti