lauantai 27. elokuuta 2011

Tohvelisankari

  Toivomus: kun katsot näitä kuvia, älä ole huomaavinasikaan roikkuvia langanpätkiä ja tossujen täytteenä vilkkuvaa vanua. Olin taas malttamaton ja halusin esitellä, mitä olen saanut aikaan, vaikka viimeistelyt ovat tekemättä. Keskeneräistä ei saa arvostella, mutta kai sen saa laittaa näytille, jos kerran haluaa.

Innostun jatkuvasti kaikesta uudesta. Nyt riehaannuin vauvatossuista. Keskellä yötä piti piirtää ja leikata kaavat ja kangas. Aamuun asti sentään maltoin odottaa ompelemista.
Tossujen päällikankaana ja vuorina peruspuuvillaa. Päällikankaasta on ommeltu pari takkiakin, kuten varmaan muistatte. Ulkopohja on vanhasta villakangastakista. Siitäkin on muuten tehty yksi takki. Nauhat ovat kapeaa kanttinauhaa ja ovat oikeasti lähes omenan- tai ruohonvihreät, mutta tänäänkään minä ja kamera emme ymmärtäneet toisiamme.
Sisäpohjan pituus on noin 10,5cm. Tossun kärki on matala, joten varpaat eivät mahdu aivan kärkeen asti. Arvelisin, että tossut mahtuvat lapselle, jonka jalkaterän pituus on 9cm tai alle.
Hintaa näillä on 10€ - 5€ per jalka.
Pari muutakin tossumallia on tekeillä. Malttakaa odottaa te, jotka tossuja kaipaatte.

4 kommenttia:

 1. Ei! En malta odottaa. Tuollaiset tossut tahtoo tämä äiti. Poijjaalle siis. Saisiko niitä hieman pitempi vartisina?

  VastaaPoista
 2. Pidempivartiset vaativat kyllä vähän tuotekehittelyä. Pitää miettiä, miten ne saisi istumaan pieneen jalkaan parhaiten. Kuinka paljon korkeampi varren pitäisi olla? Ja näillä kankaillako tossut haluat? Laita tarkemmat tilaustiedot, kuten poijjaan jalkaterän pituus, sähköpostiin.

  Niin, ja kuten sanottu: malta odottaa.

  VastaaPoista
 3. Joko tossut ovat postissa? En ole oppinut itseni hillitsemisen jaloa taitoa. Poika on aloittanut pyöräilyn isänsä kanssa, mutta varmaan s-paikalla niitä voi käyttää kun autolla kuljetaan.

  VastaaPoista
 4. Werhoutuja: Tossut lähtevät kohta liikenteeseen. Muille tiedoksi: kuvan tossut ovat edelleen myynnissä. Werhoutujan poika saa musta-ruskearaidalliset.

  VastaaPoista